Студенти ознайомились із буденністю своєї професії

Студенти спеціальності 133 Галузеве машинобудування рівнів освіти бакалавр та магістр з керівниками Володимиром Крупою та Андрієм Гагалюком, доцентами кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин ТНТУ побували з екскурсією на підприємстві ТОВ «Гуала Кложерс Технологія Україна», що розміщене у с.Острів.

Основним видом діяльності ТОВ «Гуала Кложерс Технологія Україна» є виробництво легких металевих пакувань. Виробництво повністю автоматизоване, тому основним завданням екскурсії було вивчення основ роботи автоматизованого обладнання, в тому числі автоматичних ліній, зокрема: ковальсько-пресового обладнання, ролінг машин, автоматичних складальних ліній, термопластавтоматів тощо.

Екскурсію на виробництві провів начальник виробництва Віктор Матвєєв, який детально ознайомлював учасників з технологічними процесами, особливостями роботи обладнання, а також із завданням працівників (операторів машин, налагоджувальників) на кожному із етапів.

Технарі мали можливість побачити справжнє сучасне виробництво європейського зразка (найстаріше обладнання на підприємстві датується 2018 роком), проаналізувати свої знання та можливості, що безумовно допоможе їм при подальшому вивченні фахових дисциплін.

За результатами екскурсії студенти виявили бажання проходити літню практику на цьому підприємстві.

Please follow and like us: