Кафедра розширює співпрацю з роботодавцями

1 серпня відбулась двостороння зустріч ректора Миколи Митника з директором та засновником ТОВ «САЮЗ» Остапом Юзьківим.

ТОВ «САЮЗ» — підприємство м. Тернополя, засноване у 2002 році, яке займається виготовленням прес-форм, штампів, оснащення для лиття металів, технологічного оснащення, різного роду інструментів, видувних форм для скляних виробів. Крім того, надає послуги з механічної та термічної обробки матеріалів, лазерної порізки, лиття, штампування, порошкового фарбування тощо.

Зустріч проходила в розширеному форматі за участю декана факультету інженерії машин, споруд та технологій Романа Лещука, в.о. завідувача кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин Володимира Крупи, а також начальника виробництва ТОВ «САЮЗ» Степана Штогрина (випускника університету).

В ході зустрічі сторони обговорили можливості для розширення співробітництва, адже університет співпрацює з підприємством в певних напрямках вже тривалий час. Підприємство зацікавлене у кваліфікованих випускниках університету, зокрема спеціальності 133 Галузеве машинобудування для розширення своїх можливостей виробництва.

Внаслідок обговорення та обміну думками були вироблені основні напрямки співробітництва, серед яких співпраця в освітньому процесі для часткової підготовки фахівців на матеріально-технічній базі підприємства, спільні проєкти з модернізації обладнання, співпраця в області захисту прав інтелектуальної власності, підвищення кваліфікації НПП на підприємстві.

Результатом зустрічі стало підписання договору про співпрацю та домовленість щодо перших кроків його реалізації.

Please follow and like us: