Поглиблюємо співпрацю з виробництвом

17 вересня для здобувачів ступеня «Магістр» начальник виробництва одного з провідних підприємств м. Тернополя Степан Штогрин прочитав лекцію на тему: «Особливості організації виробництва сучасного машинобудівного підприємства на прикладі ТОВ “САЮЗ”. В ході лекції відбулось обговорення перспективи розвитку сучасного машинобудування, особливості роботи сучасних підприємств, а також виклики сьогодення і майбутнього, які стоять перед машинобудівною галуззю.

Лектор розповів про історію створення виробництва і його розвиток, організацію діяльності і виробничі потужності підприємства. Учасники обговорення дізналися про різні вакантні посади і перспективи працевлаштування, умови праці та кар’єрні можливості. Степан Петрович висловив особливу зацікавленість фахівцями нашої спеціальності, а також наголосив на необхідності навчання і професійного розвитку. На закінчення зустрічі, лектор наголосив на цьогорічних особливостях проведення практичних робіт з курсу «Верстати з ЧПК» на даному підприємстві. 

Саме такі зустрічі викликають у здобувачах освіти непідробну зацікавленість і мотивацію до навчання на нашій спеціальності.

Колектив кафедри висловлює щиру подяку ТОВ “САЮЗ” та С.Штогрину за цікаво проведену зустріч і сприяння щодо підвищенні якості освітнього процесу при підготовці інженерів галузевого машинобудування.

Please follow and like us: