Якщо ти інженер-машинобудівник….

«Якщо ти інженер-машинобудівник, то саме зараз в тебе є можливість побудувати кар’єру та отримати квиток у забезпечене життя. При цьому, працюючи в Україні і за своєю спеціальністю. Саме таку можливість і надає наша компанія…». Одну з важливих мотивуючих думок, яку висловив Руслан Христич, провідний інженер та керівник регіонального відділу Інженерно-технологічного центру «Технополіс».

Компанія «Технополіс» вже понад 20 років працює в галузі машинобудування і є офіційним представником в Україні брендів «Kennametal (США), EMCO (Австрія), Mahr (Німеччина), Kintek (Італія) та інших провідних європейських фірм-виробників.

Нещодавно відбулася лекція Р.Христича для магістрів та бакалаврів спеціальності «133 Галузеве машинобудування» в Тернопільському національному технічному університеті. Руслан Олегович наголосив на важливості технічної освіти, вдосконаленні знань щодо металообробного обладнання, різальних інструментів, режимів різання в роботі менеджера з розповсюдження такого виду обладнання.

У презентації були представлені інноваційні металорізальні інструменти, обладнання та вимірювальна техніка з виставки АМВexpo 2024 у Штутґарті (Німеччина), на якій він і його команда побували цьогоріч.

Відтак, він підкреслив важливість інновацій для розвитку промисловості та економіки, особливо, у складних сучасних умовах. Лектор розповів про особливості впровадження обладнання та інструменту на виробництві, щоб студенти зрозуміли, з чим матимуть справу у майбутньому. Акцентував увагу на вимогах під час працевлаштування в їхню компанію, з точки зору необхідних вмінь та навичок претендентів.

Відбулися обговорення та жвава дискусія, в процесі якої здобувачі освіти отримували цінні подарунки. Наприкінці зустрічі лектор наголосив на важливості молодих кадрів та запропонував поєднувати навчання з роботою в ІТЦ «Технополіс»

У результаті, Організатори домовились про аналогічну зустріч в розширеному форматі з залученням здобувачів вищої освіти та НПП інших споріднених спеціальностей та можливості заключення договору про партнерство та співпрацю.

Подібні зустрічі безцінні, з точки зору мотивування студентів щодо сумліннішого навчання, бо дають розуміння того, на що в першу чергу спрямовувати свої зусилля.

Кафедра конструювання верстатів, інструментів та машин щиро вдячна пану Руслану за зустріч, змістовну доповідь і надіємось на плідну співпрацю!

Please follow and like us: